Vastgoedcommunicatie MiddelburgBij een nieuw vastgoedproject wil je kopers of huurders aantrekken. In beide gevallen is het uiteindelijke doel dat alle woningen verkocht of verhuurd zijn bij oplevering van het project. Vastgoedhelden is gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie en zorgt ervoor dat jouw vastgoedproject de aandacht krijgt die het verdient.
 


Wat is vastgoedcommunicatie?

In onze visie is een vastgoedproject een merk met een merkbeleving. En alleen als die merkbeleving onderscheidend wordt vertaald, wordt de doelgroep bereikt en geraakt. Of dat nu gaat om de vastgoedcommunicatie voor exclusieve villa’s of een nieuwbouwwijk met eengezinswoningen. Vastgoedhelden heeft alle expertises in huis om jouw project optimaal te presenteren. Van strategisch masterplannen, merkidentiteiten en verkoopbrochures tot projectwebsites en gebiedspromoties. Wij verzorgen de complete vastgoedcommunicatie van jouw vastgoedproject.

Brochure Johan van Beverwijck Mobiele weergave Parq Waal website Brochure

Zeeuwse Morgen, Middelburg

Momenteel werken we aan de vastgoedcommunicatie voor een nieuw vastgoedproject in Middelburg; Zeeuwse Morgen. Het project wordt gerealiseerd in de geliefde wijk ’t Zand en bestaat uit appartementen en patiowoningen. Voor dit project verzorgt Vastgoedhelden de vastgoedcommunicatie. Van branding, verkoopbrochure en projectwebsite tot online marketing.

De Alexia, Middelburg

Aan de rand van het Amaliapark in Middelburg is De Alexia gerealiseerd. Een prachtig vastgoedproject met appartementen met een view. Wij mochten de complete vastgoedcommunicatie verzorgen. Van logo tot verkoopbrochure, projectwebsite, outdoor reclame, (online)promotie en nog veel meer.

De Polder, Kortgene

In Kortgene is De Polder gerealiseerd. Een vastgoedproject met tien luxe appartementen en twee royale penthouses. In opdracht van Bogor Projectontwikkeling, mochten wij de vastgoedcommunicatie verzorgen voor dit project in Zeeland.

Mooi Zeeuws, Wolphaartsdijk

Bij elke vastgoedproject analyseren wij hoe wij het project zo optimaal mogelijk onder de aandacht kunnen brengen. Het vastgoedproject ‘Mooi Zeeuws’ is een voorbeeld van een project waarbij we ons vooral gefocust hebben op online vastgoedcommunicatie. Voor het project, bestaande uit acht luxe vakantiewoningen, zochten wij (particuliere)investeerders die een woning wilden aankopen als investeringsobject. Daarom hebben we ons gefocust op een uitgebreide projectwebsite en een slimme online campagne via Google Ads en social advertising.

Ben je benieuwd naar onze referenties in vastgoedcommunicatie?
Bekijk onze cases.

Vastgoedcommunicatie Middelburg door Vastgoedhelden

Op zoek naar een communicatiebureau wat de vastgoedcommunicatie kan verzorgen voor een vastgoedproject in Middelburg? Vastgoedhelden verzorgt het totale traject. Van positionering en strategie, tot creatie, content en online. Wij hebben alle specialismen onder één dak.

 

Neem contact met ons op via 085 130 2524 of mail naar welkom@vastgoedhelden.nl.

Helden in Helden in Helden in Helden in Helden in Helden in Helden in Helden in Helden in
    vastgoedstrategie vastgoedwebsites vastgoedbranding vastgoedstrategie vastgoedwebsites vastgoedbranding vastgoedstrategie vastgoedwebsites vastgoedbranding vastgoedstrategie vastgoedwebsites vastgoedbranding vastgoedstrategie vastgoedwebsites vastgoedbranding

Onze referenties in vastgoedreclame

Vastgoedhelden is trots op haar werk en heeft de afgelopen jaren voor vele vastgoedprojecten de vastgoedreclame verzorgt én met succes. We kunnen dan ook spreken van een bewezen track record van ruim zestig vastgoedprojecten voor verschillende opdrachtgevers verspreid door het hele land. Benieuwd naar onze referenties in vastgoedreclame?

Sparren over jouw vastgoedproject?

Wij denken graag me je mee. Bel 085 130 2524 of mail naar welkom@vastgoedhelden.nl.


Neem contact op