Vastgoedcommunicatie DordrechtBij de oplevering van een nieuwbouwproject heb je eigenlijk maar één doel, namelijk dat alle woningen verkocht of verhuurd zijn. Om kopers of huurders aan te trekken, is effectieve communicatie van belang. Onze helden zijn gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie. Vastgoedhelden zorgt ervoor dat jouw vastgoedproject de aandacht krijgt die het verdient.

 

Wat is vastgoedcommunicatie?

In onze visie is een vastgoedproject een merk met een merkbeleving. En alleen als die merkbeleving onderscheidend wordt vertaald, wordt de doelgroep bereikt en geraakt. Of dat nu gaat om de vastgoedcommunicatie voor exclusieve villa’s of een nieuwbouwwijk met eengezinswoningen. Vastgoedhelden heeft alle expertises in huis om jouw project optimaal te presenteren. Van strategisch masterplannen, merkidentiteiten en verkoopbrochures tot projectwebsites en gebiedspromoties. Wij verzorgen de complete vastgoedcommunicatie van jouw vastgoedproject.

Vastgoedcommunicatie Dordrecht

Wij verzorgen de vastgoedcommunicatie voor vastgoedprojecten door heel Nederland. We opereren vanuit onze locaties in Sliedrecht en Amsterdam. Met veel succes hebben we de afgelopen jaren de vastgoedcommunicatie voor diverse vastgoedprojecten verzorgt én met succes. Zo ook in Dordrecht. Wij verzorgden al eerder de vastgoedcommunicatie in Dordrecht voor De Kleine Sluys Poort, Op Dubbelsteyn en gaan de komende tijd aan de slag met de vastgoedcommunicatie voor De Johan van Beverwijck.

Op Dubbelsteyn, Dordrecht

In de geliefde wijk Dubbeldam in Dordrecht wordt het vastgoedproject Op Dubbelsteyn gerealiseerd. Het project bestaat uit zeven luxe appartementen en penthouses op de bovenste verdieping. Voor dit project verzorgt Vastgoedhelden de complete vastgoedcommunicatie. Van branding, verkoopbrochure en projectwebsite tot online marketing.

 

De Kleine Sluys Poort, Dordrecht

Aan de rand van het centrum, direct aan het water gelegen, wordt het kleinschalige project De Kleine Sluys Poort gerealiseerd. Dit prachtige vastgoedproject in Dordrecht bestaat uit appartementen en stadswoningen. Het team van Vastgoedhelden verzorgden de totale branding. Zo ontwikkelde onze helden onder andere het logo, visuele identiteit, uitgebreide verkoopbrochure, brochure met technische omschrijving en algemene informatie, signing en Facebookcampagne.

 

De Johan van Beverwijck, Dordecht

Momenteel werken we aan de vastgoedcommunicatie voor een nieuw vastgoedproject in Dordrecht. Het project krijgt de naam; De Johan van Beverwijck en bestaat uit luxe nieuwbouwappartementen en penthouses in hartje Dordrecht. Vastgoedhelden gaat de complete vastgoedcommunicatie verzorgen voor dit vastgoedproject.


Ben je benieuwd naar onze referenties in vastgoedcommunicatie? Bekijk onze cases of al onze referenties.

Vastgoedcommunicatie Dordrecht door Vastgoedhelden

Op zoek naar een in vastgoed gespecialiseerd communicatiebureau voor een vastgoedproject in Dordrecht? Vastgoedhelden verzorgt het totale traject. Van positionering en strategie, tot creatie, content en online. Wij hebben alle specialismen onder één dak.
 

Neem contact met ons op via 085 130 2524 of mail naar welkom@vastgoedhelden.nl.

Meer van onze projecten zien:
Sparren over jouw vastgoedproject?

Wij denken graag me je mee. Bel 085 130 2524 of mail naar welkom@vastgoedhelden.nl.


neem contact op